Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/p64691/domains/bovenstebos.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2385 of /home/p64691/domains/bovenstebos.nl/public_html/includes/menu.inc).

Voorzieningen

De kampeerplaatsen tussen de hoogstamboomgaard zijn ruim ( 100m2 ) en autovrij.
Er zijn zowel zon- als schaduwplekken.
De minicamping / “kamperen bij de boer” is voorzien van een geheel nieuw, luxueus en modern sanitair. Er is een chemisch toilet, een wasmachine en een droger aanwezig.
In het voor- en najaar is het sanitair verwarmd. Dit sanitair is gedeeltelijk in de grond gebouwd, waardoor het er in de zomer dan ook lekker koel is.
Elke plek is voorzien van 6 ampere stroom behalve de plekken 11 t/m 18 deze zijn voorzien van een 10 ampere aansluiting. 
Denk wel aan voldoende verlengkabel.
Op de kampeerboomgaard is er genoeg plaats om de kinderen te laten spelen. In het beekje spelen is waterpret op en top.
Rondom de kampeerboomgaard is er ruimte voor sport en spel, men kan hier o.a. voetballen, volleyballen, korfballen en tafeltennissen.
Groepen kampeerders die van rust en natuur houden, natuur – wandelgroepen en/of groepen met een educatieve achtergrond zijn bij ons van harte welkom.
Voor deze groepen organiseren wij wandelingen o.l.v. een erkende natuurgids.
Nieuw: U kunt gratis gebruik maken van het draadloos Wifi netwerk op het campingterrein.

Een echte aanrader !!!!!