logo

Omgeving

 soigneur

hoeve de eikNiet ver van de camping, op 15 minuten lopen, bevindt zich restaurant Hoeve De Eik, te bereiken na een stevige klim via het Kleinkullenvoetpad, dat begint naast huisnummer 13. Net nog in Nederland aan de rand van Sippenaeken. Loop je 10 minuten daarvandaan richting de kerk van Sippenaeken kom je bij Le Soigneur.
Beide restaurants zijn ook bereikbaar met de auto. Zie voor uitgebreide info, menukaarten en actuele openingstijden: https://www.hoevedeeik.com/ en https://lesoigneur.be/ 
 

In het dorp Epen is een keur aan restaurants zoals o.a. de Smitse, de Wingbergermolen, de Zeven Jaargetijden en in Camerig Buitenlust.

Voor een dagje uit biedt onze omgeving een legio aan mogelijkheden. U kunt vanaf de camping direct starten met wandel- mountainbike- of fietsroutes die door het Zuid Limburgse heuvelland en de Belgische Voerstreek gaan. (routebeschrijvingen zijn op de kampeerboomgaard te verkrijgen).
Onderweg komt u verschillende gezellige bruine (eet) cafeetjes met uitnodigende terrassen tegen, waar u kunt uitrusten van uw inspanningen.

Diverse attracties kunt u bezoeken:
Het Drielandenpunt met het grootste labyrint van Europa,
Het subtropische zwemparadijs Mosaqua.  
Verschillende ambachtelijke bierbrouwerijen.
Een echte Limburgse wijngaard.
Kuuroord Valkenburg of Spa.
De dierentuin GaiaZOO in Kerkrade.
Een uurtje met de auto rijden, en u bent midden in de Duitse Eifel of de Belgische Ardennen.
De steden Aken, Maastricht, Valkenburg, Luik of Monschau liggen dan ook binnen rijbereik.
Kijk verder op de link activiteiten.
Kortom een ​​garantie voor een geslaagd verblijf.